Ännu en gång uppmärksammas denna hemska sjukdom mamma gick bort i och antal insjuknade verkar bli fler. Stöd forskningen

Donate
Created By:
Sandra Lecke
Collecting for:
Stoppa ALS

Ännu en gång uppmärksammas denna hemska sjukdom mamma gick bort i och antal insjuknade verkar bli fler. Stöd forskningen

Sebastian Penner och hans fru Kristin startade Stoppa ALS tillsammans 12 september 2017. Det var då exakt ett år efter att ALS gjorde intrång i Sebastians liv och slog hans tillvaro i spillror. 12 september 2016 sökte Sebastian för första gången egna svar på konstiga symptom som kommit smygande, symptom som skulle visa sig vara orsakade av en obotlig och dödlig sjukdom - ALS.

Stoppa ALS och Neuroförbundet driver tillsammans en riktad insamling som möjliggjort starten av ett rikstäckande center för kliniska behandlingsstudier för ALS-patienter, ALS Treatment Center Karolinska.

Syftet med centret är att ALS-drabbade över hela Sverige skall erbjudas möjlighet att delta i kliniska studier på nya intressanta preparat. I avsaknad av andra alternativ är detta den bästa möjlighet vi har att under kontrollerade former få ta del av de forskningsframsteg som görs, med förhoppning om att få mer tid med nära och kära.

Men för att detta skall bli verklighet behöver vi din hjälp. Alla gåvor till insamlingen, stora som små, tas tacksamt emot. Läs vidare nedan för information om hur du kan bidra.

Donate
1,321 kr
52%
0 Days left

Sandra Lecke donated 300 kr

Recent activity

  • Elham Arbabi Elham Arbabi donated 1,021 kr

    21/6 ..ALS Day .Jag tänker på alla som har drabbats.

  • Sandra Lecke Sandra Lecke donated 300 kr