Helenas insamling för Jenny ❤️

Donate
Created By:
Helena Westin
Collecting for:
Neuroförbundet on tour

Helenas insamling för Jenny ❤️

Hej
2009 drabbades jag, Helena Westin, av en arbetsplatsolycka som resulterade i en ordentlig skallskada som utvecklades till Postcommotionellt syndrom (PCS) posttraumatisk epilepsi (PTE). Det är inte ett lätt liv att leva men med Neuroförbundet och min lokalförening i Stockholm har jag fått en ny gemenskap som jag inte kunnat drömma om. Att få en plats där jag får känna mig normal i några timmar är ovärderligt.

Neuro ord ar inte enbart aktiviteter för medlemmar utan bidrar mycket till medvetandegöring, politikeruppvaktning och mycket annat. Men tyvärr växer inte pengar på träd och därför har jag startat den här insamlingen.

Hjälp mig att samla in bidrag så att Neuroförbundet kan fortsätta förändra den neurologiska världen.

Här är en till som också bidrar ⬇️
_______________________________
År 2011 diagnostiserades Jenny Ljungberg med MS, något som vände upp och ned på hennes tillvaro. Sedan dess har Neuroförbundet varit en viktig del av hennes liv.

Till vardags arbetar Jenny inom skolan. Nu ska hon ge sig ut på ett landsomspännande cykeläventyr med ett viktigt budskap. Målet är att samla in pengar till Neuroförbundets verksamhet och forskning samtidigt som hon sprider medvetenhet kring neurologiska diagnoser.

Din gåva skapar bättre förutsättningar för personer med neurologiska sjukdomar som exempelvis MS, ALS, stroke, Parkinson, förvärvad hjärnskada, epilepsi, polyneuropati och många fler diagnoser.

Neuroförbundet bidrar till forskning inom neurologi, driver opinion, bjuder in till aktiviteter och gemenskap, håller föreläsningar samt ger juridisk rådgivning, diagnos- och anhörigstöd. Allt för att personer med neurologiska diagnoser ska få samma möjligheter som alla andra.

Donate
600 kr
6%
0 Days left

Recent activity

  • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr

  • Maria Nordenskiöld Maria Nordenskiöld donated 300 kr

    Parkinson Min syster har P.