Tillsammans kan vi sprida kunskapen dit den behövs!

Ge en gåva
Skapad av:
Helena Westin
Samlar in till:
Epilepsiforskning

Tillsammans kan vi sprida kunskapen dit den behövs!

Min egen historia ser ut såhär (i korthet)

27 augusti 2009 halkade jag på en fläck vatten på jobbet, föll handlöst från stående och slog bakhuvudet i betonggolvet. Det var den dagen som skulle komma att förändra mitt liv för alltid.

Postcommotionellt syndrom var ett faktum.

Min rehabilitering fick jag ordna själv för från vården fick jag ingen hjälp. När jag började göra framsteg och skapa nya "ledningar" i hjärnan började jag få epilepsiska anfall och efter många år av felaktig diagnos fick jag äntligen den korrekta diagnosen: Epilepsi.

Jag möts fortfarande av skepticism och dålig attityd inom vården för att många vårpersonal inte har kunskap om Postcommotionellt Syndrom och PostTraumatisk Epilepsi.

Det vill jag ändra på! Jag vill sprida mer kunskap genom neuro.
____________________________________________________
**************************************************************************

Neurologisk forskning handlar om att lösa gåtor och finna läkemedel rörande sjukdomar i hjärnan och nervsystemet - epilepsi är en av diagnoserna.

Din gåva till epilepsiforskning går till de projekt som anses mest relevanta för tillfället. Idag stöttar Neuro flera projekt inom epilepsi, bland annat ett om kameror som används under operationer i hjärnan, ett om social isolering och ett om hur Artificiell Intelligens, AI, kan användas för att hitta rätt behandling.

De senaste åren har många viktiga steg inom neuroforskningen tagits, men svaret på flera gåtor återstår att finna. Forskarna menar att neurologisk forskning står inför stora genombrott. Med mer resurser till forskningen kan vi hitta lösningarna och förändra liv redan inom en snar framtid.
Ge en gåva
0 kr
0%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

När du får in gåvor, kommer de att visas här