Varberg-Falkenberg insamling till Neurofonden

Ge en gåva
Skapad av:
Neuro Varberg-Falkenberg
Medlem av lag:
Neuropromenaden 2023
Deltar i:
Neuropromenaden 2023
Samlar in till:
Neuropromenaden 2023

Varberg-Falkenberg insamling till Neurofonden

Det kan hända vem som helst – därför angår det oss alla

Ge gåva som gör skillnad! Som sponsor till Neuroförbundet bidrar du till en ljusare framtid för personer med neurologiska diagnoser. Ditt stöd skapar respekt och erkännande hos dina kunder och leverantörer. Dessutom skapar ditt stöd en stolthet hos dina medarbetare.
Vill ditt företag göra en annan typ av bidrag? Sponsring av produkter och annat som möjliggör kampanjen är välkommet.

Vi förlänger insamling Neuropromenaden 2023 med Neuro Varberg och Falkenberg til 27. september 2023.


Vi är stolta att presentera en betydande satsning hos Neuro, där vår medlem Jenny, som själv lever med diagnosen MS, cyklar genom Sverige.

Den 20.september kommer Jenny till oss i Varberg. Jenny cyklar genom stora delar av Sverige för att uppmärksamma neurologiska diagnoser såsom MS, ALS, stroke och polyneuropati. Totalt kommer hon cykla till 40 orter under 70 dagar, vilket blir en resa på̊ cirka 300 mil.

Syftet med kampanjen är att uppmärksamma att en halv miljon invånare i Sverige lever med en neurologisk diagnos. Trots det är det långt ifrån alla som vet vad neurologi är. Vi vill lyfta detta och samtidigt samla in pengar till forskning.
Ta med släkt o vänner, dom kan också bidra, man behöver inte vara medlem. Det går utmärkt att skänka en slant till forskning under hela perioden.

Den 20. september kl. 16.00 kommer Jenny in cyklandes till Brunnsparken. Tillsammans hjälps vi att heja på̊ Jenny, diskutera resan och mycket mer. Kom och möt oss i Neuroförbundets tält.

Vill du eller någon av dina anhöriga cykla ut och möta upp Jenny och sen cykla in med henne till Brunnsparken hör av dig till vår förening så får du detaljerad information.

Vi skulle gärna vilja att de medlemmar som har permobil kommer och gör följe med Jenny in till Brunnsparken, det skulle uppskattas. Tanken är att man ansluter sig vid rondellen ovanför Hajen runt 15.15 – 15.30.

Hör av er så fort ni kan till varberg-falkenberg@neuro.seEfter aktiviteten i Brunnsparken samlas vi på ABF där föreningen bjuder på smörgåsar och kaffe.

#tillsammannsärvistarka

#tillsammansgörviskilnad

Vänligen

StyrelsenDu anmäler dig här och kan då också anmäla dig till vårt lag.

Varberg-Falkenberg | Starta egen insamling för Neuro

Fyll själv i valfri startavgift när du anmäler dig till lag Team Varberg - Falkenberg. Alla gåvor och startavgifter går direkt till neurologisk forskning.


Alla kan vara med. Alla får vara med!

För dig som inte kan promenera finns möjligheten att promenera själv på ett annat datum mellan den 25 augusti-3 september. Du gör din anmälan enligt ovan.


Kom ihåg att välja lag Team Varberg-Falkenberg !

Ge en gåva
1 000 kr
33%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Neuro Varberg-Falkenberg Neuro Varberg-Falkenberg
    Tack för din gåva!!
  • my Gustafsson my Gustafsson gav 300 kr

  • Johnny  Lindgren Johnny Lindgren gav 100 kr

  • Anna Karin Nilsson Anna Karin Nilsson gav 300 kr

    Har Polynevropati behövs mer Pengar till Forskning

  • Ingvar Andersson Ingvar Andersson gav 300 kr